Noua gama de accesorii BMW M disponibila din toamna

Din toamna acestui an, gama de accesorii BMW M va fi mult mai diversificata. Incepand cu luna septembrie, gama M Performance va contine accesorii noi pentru modelele BMW M3, X5 M si X6 M. Tot din septembrie va fi disponibil pachetul M Sport pentru BMW Seria 5 versiunile sedan si break. Din noiembrie va putea fi comandat si pachetul M Sports pentru noul BMW X3. Pe langa acestea, se va largi si gama de accesorii BMW Individual, si care va fi disponibila pentru BMW Seria 7 si BMW Seria 5 incepand tot cu aceasta toamna.

Gama de accesorii pentru BMW M3 include acum componente pentru motor, suspensie, elemente de aerodinamica: sistem de evacuare special, cu 40% mai usor si cu tevi din titaniu, jante din aliaj de 19 inci M cu design Competition, eleron spate M Performance si elemente aerodinamice din fibra de carbon, pedalier din aluminiu si componente de interior din fibra de carbon.
In ce priveste BM X5 M si X6 M, acestea vor beneficia de gama extinsa BMW ConnectedDrive, care permite utilizarea tehnologiilor inovative prin intermediul sistemului integrat iDrive.

Pachetul M Sports pentru noul BMW Seria 5 versiunile sedan si break include suspensia M Sports, kitul M aerodynamics si jantele de 18 inci M din aliaj cu spite duble. Sunt disponibile optional si jante de 19 inci. In cazul lui BMW Seria 5 sedan, ambele versiuni de jante vin cu pneuri diferite ca marime pe fata si spate. Mai mult, pachetul M Sports pentru BMW Seria 5 sedan include si un spoiler spate M, dezvoltat exclusiv pentru acest model.

La interior pachetul include scaunele sport, volanul M imbracat in piele, manerul schimbatorului de viteze M, suportul de sprijin pentru picior M, linia plafonului in nuanta BMW Individual antracit si benzile de interior in nuanta aluminium.

BMW a prezentat pachetul M Sports pentru noul BMW X3 inainte de lansarea acestuia pe piata in noiembrie 2010. Pachetul contine kitul M aerodynamics, tevi de evacuare cromate, linia BMW Individual High Gloss Shadow Line pentru marginile geamurilor ale plafonului. Componentele de caroserie din kitul M aerodynamics sunt vopsite in culoarea caroseriei la partea fin fata, cea din spate si in laterale, oiar difuzorul bara spate este finisat in nuanta metalica Dark Shadow. Pachetul include si suspensia M sports, jantele din aliaj de 18 inci, precum si Performance Control pentru sistemul de tractiune integrala xDrive. In cazul modelului BMW X3 xDrive35i, acestor componente li se adauga si transmisia sport automata, inclusiv clapetele de pe volan. La interior vor fi oferite scaunele M sport, volanul M imbracat in piele cu butoane multifunctionale, inclusiv Cruise Control, si un suport de sprijin pentru picior.

Si gama BMW Individual va fi imbunatatita din toamna acestui an. Toate versiunile BMW Seria 7 pot fi comandate cu scaune sport din textura BMW Individual Merino, impreuna cu linia plafonului BMW Individual in nuanta Alcantara Amaro Brown.

Optiunile din gama BMW Individual pentru noul BMW Seria 5 sedan vor fi disponibile si pentru versiunea break. Linia BMW Individual High Gloss Shadow Line si BMW Individual Exterior Line Aluminium contribuie la caracterul sofisticat al infatisarii exterioare a noului cinciar. Si la interior designul este imbogatit de linia plafonului BMW Individual in nuanta antracit si de lampile din plafon BMW Individual.

[Sursa: BMW ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account