Poze spion: BMW ActiveHybrid 7

Acum cateva zile colegii de la BMWBlog.com au relatat despre faptul ca BMW va oferi mai intai modelele ActiveHybrid 7 exclusiv celebritatilor si diverselor vedete, inainte de punerea in vanzare stabilita pentru primavara acestui an. Datorita lui Christian Wimmer din Munchen, acum putem vedea si cateva fotografii ale acestor masini.

Modelele reperate au nuante diferite decat cele pe care le-am vazut la saloanele auto. Cel mai probabil vehiculele destinate VIP-urilor vor incorpora mai putina arta la exterior, lasand un design exterior mai simplu.

ActiveHybrid7-testing

Primul hibrid BMW ce va fi lansat in productia de serie este echipat cu un tren de rulare electric diferit de al lui X6 Hybrid si este considerat un hibrid moderat. Sistemul a fost dezvoltat in colaborare cu Mercedes-Benz. Motorul imbunatatit V8 twin-turbo cu injectie directa High Precision ruleaza in acelasi timp cu un motor electric sincron, pozitionat intre motor si convertizorul de cuplu. Motorul electric genereaza in jur de 20 CP si un varf al curbei de cuplu de 210 Newton-metri.

Motorul V8 twin-turbo modificat produce cu 40 CP mai mult decat motorul ce echipeaza modelele 750i/Li, generand o putere totala de 400 CP. Puterea totala combinata declarata este de 455 CP, iar cuplul de 700 Newton-metri. Acceleratia 0-100 km/h se realizeaza in doar 4,7 secunde.

BMW Seria 7 ActiveHybrid inregistreaza un consum mediu de 9,4 litri/100km, ceea ce corespunde unor cantitati de emisii poluante de 219 grame/km, un pas inainte in directia obtinerii unei flote cu o eficienta remarcabila a consumului de combustibil, conform asteptarilor de viitor ale BMW.

[Credit foto: Christian Wimmer]
BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account