Gerovital
Gerovital
Gerovital

Noul BMW M4 facelift surprins în mijlocul unui copac

Se pare că epidemia accidentelor stupide în care sunt implicate BMW-uri și oameni din interiorul mărcii ia amploare. BMW se întreabă dacă nu cumva spionii Mercedes și Audi s-au infiltrat cu succes printre oamenii de încredere pentru a le strica imaginea.

După ce abia ieri un BMW Seria 7 lovea o mașină de poliție aflată în misiune, astăzi un nou accident soldat cu imaginea șifonată și capotă îndoită a avut loc în Olanda, la un eveniment dedicat femeilor șofer. Adică femei care conduc mașini.

Într-una dintre pauze, un mecanic încărcat cu testosteron de la atâtea femei olandeze a plecat cu noul BMW M4 pentru a-i face plinul și a ajuns, în mod suprinzător, într-un copac. Se pare că olandezul zburător însărcinat cu plinul ar fi dezactivat sistemele ajutătoare pentru mecanici (în ciuda faptului că era ud pe jos) și a apăsat puțin cam tare accelerația. Mare i-a fost mirarea când puternicul BMW M4, descătușat de povara DTC-ului, a hotărât să-l arunce din șa și odată cu asta și de pe lista angajaților. Noul BMW M4 a fost și el scos de pe lista evenimentului cu femei la volan, deși nu femeile au condus prost aici.

BMW M4 (2)

Degeaba a încercat fostul angajat BMW să se scuze, încercând să facă totul să pară ca o campanie Greenpeace de îmbrățișare a copacilor și că a vrut de fapt să facă un facelift original pentru noul BMW M4. Mașina nu a mai putut continua drumul la benzinărie, iar el și-a întrerupt cariera la BMW Olanda, unde îi mergea foarte bine de altfel…

Poliția Olandeză încearcă acum să afle dacă nu cumva deodorantul de mașină era unul cu miros de cannabis și dacă asta ar fi avut vreun rol în producerea accidentului. Cert este că intoxicarea cu marijuana te face mai lent, în niciun caz mai agresiv la volan. La fel de adevărat este că orice substanță ai fi luat înainte de a te urca la volan, tot prostia-i cea mai periculoasă.

Sursa- autogespot.nl

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account