Mercedes-Benz GLE, rival pentru BMW X6

Nu vrem să fim răutăcioși, dar la prima vedere pare că Mercedes-Benz a apelat la o firmă de design din China pentru a desena viitorul model Mercedes-Benz GLE, care o să devină rivalul principal al modelului BMW X6. Pe de altă parte, după o serie de modele reușite, începând de la Clasa A, CLA, GLA și terminând cu S Coupe, trebuia să fie destul de dificil să desenzi un rival pentru BMW X6 care să complet diferit de modelul bavarez.

BMW X6 vs Mercedes GLE - lateral

Prezentat inițial sub forma conceptului Mercedes-Benz Coupe SUV Concept, Mercedes-Benz GLE, rivalul pentru BMW X6, va fi lansat, cel mai probabil, la jumătatea anului viitor și este destinat, într-o mare măsură, pieței americane. Pe de altă parte, tot anul viitor Mercedes-Benz Clasa M va primi un facelift și, odată cu acesta, își va schimba numele în Clasa GLE. Acest lucru are la bază faptul că toate SUV-urile și corssoverele Mercedes-Benz au o denumire care începe cu litera „G”, de la GLA, GLK, GL și G, astfel că este de înțeles de ce Mercedes-Benz își dorește ca și Clasa M să devină Clasa GLE. Prin urmare, mașina surprinsă în poze cu ajutorul celor de la www.worldcarfans.com, se va numi cel mai probabil Clasa GLE Coupe. Nu avem încâ date concrete, dar putem să presupunem.

BMW X6 vs Mercedes GLE - spate

Mai mult, modelul surprins în imagini pare să fie versiunea GLE 63 AMG, ceea ce înseamnă că sub capota sa se află deja cunoscutul motor V8 de 5,5 litri ce dezvoltă acum 525 de cai-putere. Cu toate acestea, Mercedes-Benz probabil că va oferi și o versiune mai potentă care să poată rivaliza cu BMW X6 M care dezvoltă 575 de cai-putere.

Sursă foto: WORLDCARFANS.COM

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account