Poze spion: BMW M235i fara camuflaj

Mai sunt doar cateva saptamani pana cand modelul va fi prezentat oficial pe internet, si noul BMW M235i a fost reperat fara camuflaj. Primul model Seria 2 a fost reperat intr-o reclama video si pentru prima oara avem ocazia de a vedea in totalitate partea frontala a masinii.

BMW Seria 2 Coupe se indeparteaza oarecum ca design de infatisarea anosta a modelului Seria 1 si aduce linii mai sportive si o grila rinichi si faruri mai atragatoare.

Bara frontala este dominata de prizele mari de aer cu aripioare, tendinta ce a debutat pe noile modele M6, si pe care o anticipam si in cazul viitoarelor modele M3 si M4. Prototipul este echipat si cu discuri de frana cu etriere M Performance de culoare albastra si cu jante tipice M.

Pe partea laterala BMW M235i are emblema M dar nu are elementele Air Breathers pe care le-am vazut pe cele mai noi modele cu pachet M.

Chiar si fara a vedea masina pe ansamblu, ne putem da seama ca BMW M235i este fara indoiala mai elegant si mai sportiv decat Seria 1, asa cum generatia actuala Seria 1 Coupe se diferentiaza de modelele Seria 1 hatch.

Modelele BMW Seria 2 vor beneficia de propulsie spate, si va exista posibilitatea sa fie echipate si cu sistem de tractiune integrala xDrive.

BMW Seria 2 va fi lansat in productie in noiembrie.

Mai multe fotografii gasiti pe site-ul 2addicts

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account