Poze spion: BMW Seria 1 2012 in timpul testelor de iarna

bmw seria 1 poze spion
BMW continua testele de iarna, iar fotografii de poze spion aflati tot timpul pe faza au reusit sa surprinda viitoarea generatie BMW Seria 1.

Datorita lansarii sale in 2012, Seria 1 F20 aduce schimbari semnificative in linia entry-level a BMW. Noul BMW Seria 1 hatchback va avea un ampatament usor marit si un ecartament mai mare decat al modelului actua Va fi disponibil in versiunile cu 3 si 5 usi, ambele folosind noua platforma modulara.

Din punct de vedere al designului, se zvoneste ca noua Seria 1 va fi un model revolutionar, in care vom vedea pus in practica noul limbaj de design sub conducerea Directorului de design Adrian Von Hooydonk. Asadar ne asteptam la o serie de suprafete cu straluciri, forme concave/convexe si un design unic si nemaivazut al blocurilor optice fata.

Chiar daca gama de motorizari nu a fost definitivata, sursele indica faptul ca modelele Seria 1 vor fi echipate cu o serie de propulsoare turbo cu trei si patru cilindri, de la motorul de 1,3 litri si 136 CP pana la un nou motor turbo de 1,3 litri ce dezvolta 177 CP. Varful de gama 135i va fi propulsat de motorul N55 twin-scroll. Vor fi disponibile atat versiuni diesel cat si versiuni hibride.

Un alt propulsor ce va echipa foarte probabil un vehicul Seria 1 este hibridul cu trei cilindri intalnit pe BMW Vision EfficientDynamics Concept.

Noul BMW Seria 1 hatchback este programat sa fie prezentat in 2011 la unul din saloanele auto europene importante.

[Sursa: SecretNewCars ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account