POZE SPION: Noul BMW Seria 4 Cabriolet a fost surprins aproape necamuflat

Noul BMW Seria 4 Cabriolet arată gata de producție în noile poze spion publicate de site-ul Carscoops.com.

Prototipul a fost surprins într-o parcare alături de numeroase modele BMW de serie, precum și alte prototipuri de modele BMW viitoare. Dintre acestea remarcăm noile generații BMW Seria 2 Coupé, BMW Seria 2 Active Tourer, precum și câteva MINI-uri.

CLICK AICI pentru a vedea setul de poze publicat de site-ul Carscoops.com.

BMW Seria 4 Coupé a debutat luna trecută, aducând un design incitant, dar polarizant. Desigur, noul limbaj estetic este preluat de varianta Cabriolet, după cum confirmă pozele în care prototipul nu are decât un “petec” de camuflaj peste partea posterioară. Astfel, sunt lăsate complet la vedere grila frontală verticală cu dimensiuni crescute, precum și stopurile prelungite pe orizontală, preluate de la Coupé.

O schimbare esențială pe care noul BMW Seria 4 Cabriolet o aduce față de generația anterioară este renunțarea la plafonul retractabil făcut din metal. Reîntoarcerea la plafonul textil îi oferă câteva avantaje importante. Plafonul textil este evident mai ușor, permite reducerea centrului de greutate și, teoretic, are un sistem de pliere mai puțin complicat.

Eu sunt unul dintre cei care care nu consideră neapărat inestetic profilul Seriei 4 Cabriolet cu plafon metalic. Dar chiar și așa, consider că plafonul textil subliniază un stil mai elegant, mai nostalgic, dacă nu clasic.

Toate acestea sunt argumente pentru care și rivalii lui BMW Seria 4 Cabriolet au optat pentru plafon textil. Mă refer la modele precum Audi A5 Cabriolet, Mercedes-Benz Clasa C Cabriolet și Clasa E Cabriolet.

Nu în cele din urmă, ca în cazul oricărui model decapotabil, BMW Seria 4 Cabriolet ar trebui să benficieze de măsuri suplimentare de creștere a rigidității structurale. Iar acestea vor completa seria importantă de ramforsări pe care BMW le-a implementat pentru ca modelul 4 Coupé să fie mai ferm și mai sportiv decât Seria 3 Sedan. La fel, versiunea Cabriolet va putea să preia zestrea de tehnologii avangardiste și motorizări electrificate anunțate pentru BMW Seria 4 Coupé.

CLICK AICI pentru a vedea toate pozele și informațiile oficiale detaliate despre noul BMW Seria 4 Coupé.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account