Poze spion: BMW Seria 2 Cabrio F23

Au aparut pe sosele primele prototipuri ale noului BMW Seria 2, care trec prin procesul obisnuit de testare inainte de lansare. Viitorul BMW Seria 2 va aparea pe piata in 2012 si va fi oferit mai intai in doua versiuni, coupe (F22) si cabrio (F23).

Construit pe platforma F20, noul BMW Seria 1 Coupe se va muta cu o clasa mai sus si va fi vandut ca model Seria 2. Masina va prelua elemente de design de la Seria 1 Hatchback, dar pe ansamblu ne asteptam ca versiunile Seria 2 Coupe si Cabrio sa fie mai sportive decat ‘fratele’ lor hatchback.

Asa cum era de asteptat, BMW va oferi pentru versiunea cabrio plafonul clasic de tip soft top, cel de tip hardtop fiind destinat in mod exclusiv modelelor Z4 Roadster si Seria 4 Cabrio.

Vehiculul de test reperat mai jos, chiar daca este acoperit cu benzi de camuflaj, da impresia ca BMW a pregatit faruri mai atractive, in urma comentariilor aparute la lansarea pe piata a lui Seria 1 hatchback. Desigur ca si stopurile vor fi diferite fata de cele ale modelelor Seria 1.

BMW Seria 2 va beneficia de propulsie, existand posibilitatea ca versiunea coupe sa fie echipata si cu sistemul de tractiune integrala xDrive.

In general gama de motorizari ar trebui sa fie mai extinsa decat in cazul modelelor Seria 1 cu 3 si 5 usi, de la 214i si 216i, pana la varful de gama 235i. Fanii diesel vor avea si ei de unde alege.

Pozitionand noile versiuni coupe si cabrio ca modele Seria 2, BMW va putea sa le vanda la preturi premium, oferind si dotari si optionale care in mod normal se regasesc doar pe modelele pozitionate mai sus in gama.

[Sursa: Passiondriving via Bimmertoday]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account