Poze spion: BMW Seria 3 Touring F31

Au aparut poze spion cu noul BMW Seria 3 Touring F31, cu doar cateva luni inainte de debutul sau oficial. Modelul a fost reperat in timpul unei sesiuni de teste in conditii de iarna. Noul BMW Seria 3 break preia elementele de design de la noul Seria 3 sedan, la care se adauga liniile clasice de break.

Fotografia infatiseaza modelul acoperit de camuflajul pshidelic care ascunde detaliile finale de design, dar nu ne asteptam sa apara modificari majore la partea frontala sau la partea spate, pana la final.

In Europa, modelul entry-level va fi 320d, care dezvolta 184 CP. Urmeaza apoi modelul 325d, care utilizeaza motorul cu patru cilindri twin-turbo de 218 CP, de la BMW 525d. Motoarele diesel cu sase cilindri isi vor gasi si ele locul in gama, propulsand modelele 330d si 335d, care dezvolta 258 CP si respectiv 313 CP.

BMW va oferi si sistemul de tractiune integrala xDrive pentru noul break.

BMW North America a confirmat recent ca modelul F31 break va fi comercializat si in SUA si este de asteptat ca singura motorizare oferita sa fie 328i cu xDrive.

Si noul BMW Seria 3 Touring va beneficia de cele trei linii de echipare: Modern, Luxury si Sport. Pachetul agresiv M Sport va sublinia si mai mult alura sportiva a breakului.
Preturile pentru BMW Seria 3 Touring sunt de obicei putin mai mari decat ale sedanului, asa ca ne asteptam la cateva sute de euro in plus fata de preturile noului treiar sedan.

[Sursa foto: BimmerToday | Pixner ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account