Poze spion: BMW Seria 3 F30 cu piese de performanta M

Au aparut pe internet primele fotografii cu BMW Seria 3 F30 cu piese de performanta M. Worldcarfans ne aduce primele fotografii, din cadrul unei prezentari la un dealer in Europa, unde a fost prezentat un BMW 335i M Sport alb cu piese de performanta M. Masina este accesorizata cu benzile racing, este echipata cu jante M de 19 toli, bara spate si difuzor vopsite in intregime, grile rinichi in nuanta high-gloss black si cun splitter din fibra de carbon pe bara fata.

Desi acest lucru nu se poate observa in fotografii, BMW 335i cu piese M Performance va beneficia probabil si de fuste laterale modificate, si capacele oglinzilor laterale din fibra de carbon. Pentru o manevrabilitate imbunatatita, vor fi instalate si o suspensie sport si un sistem de franare de mare performanta.

La interior ne asteptam sa regasim accesoriile M Performance clasice, cu volan M, trimuri Alcantara si elemente din fibra de carbon.

BMW va aduce setul de accesorii BMW M Performance pentru noul BMW Seria 3 la Salonul auto de la Geneva din luna martie.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account