Poze spion: BMW M3 2014 reperat in Scandinavia

BMW M3 2014 este in continuare in perioada de teste in conditii de iarna, in Europa nordica. Cele mai recente poze spion au fost realizate in Suedia si infatiseaza un prototip acoperit cu camuflaj, in timp ce e testat in conditii de zapada si frig extrem.

Sunt vizibile in pozele spion arcele rotilor evazate, discurile mari de frana si evacuarile de tip quad, specifice modeleleor BMW M. Este surprinzator sa nu mai vedem capota cu „power dome” reperata pe prototipurile anterioare, dar chiar si-asa suntem de parere ca versiunea de serie a lui M3 va pastra acest element pe capota.

BMW M3 F80 va fi propulsat pana la urma de un motor cu sase cilindri in linie, desi la un moment dat a fost testat si un agregat V6. Se spune ca e vorba de un motor nou, care va dezvolta in jur de 450 CP. Este de asteptat ca noul M3 sa fie putin mai rapid decat generatia actuala E90, datorita greutatii mai reduse. Daca va avea sub 1500 kg, atunci M3 F80 ar trebui sa fie un concurent puternic pentru modelele similare de la Audi sau Mercedes-Benz.

Asadar, cand sa ne asteptam la un debut al noului model BMW M3? Unii spun ca va fi adus la Salonul auto de la Geneva in martie, altii ca va debuta la Salonul auto de la Frankfurt in septembrie.

[Foto: Tesladrivers.blogspot.com / Pixner pentru BimmerToday.de]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account