Poze spion: BMW Seria 5 touring / break

In ultimele cateva saptamani, atentia intregii comunitati BMW s-a indreptat catre viitoarea generatie Seria 5, sedanul de lux care va fi lansat anul urmator. La cateva luni de la punerea in vanzare a limuzinei, noi europenii ne vom bucura si de Seria 5 touring.

Daca partea frontala a noului break nu mai este un mister pentru noi, partea din spate inca mai este acoperita cu benzi de camuflaj care ascund detaliile care pot face diferenta. Asa cum reiese din fotografia de mai jos, stopurile break-ului sunt diferite de cele intalnite la sedan, liniile de lumina transversale sunt un pic mai evidentiate decat la sedan.

Modelul reperat aici este unul turbo, detaliu tradat de cele doua tevi de esapament.

2011-bmw-5-series-touring-spy-shots_100283145_m

Din punct de vedere al designului, BMW Seria 5 2011 F11 este unul din cele mai echilibrate si elegante modele BMW break construite vreodata si ramane unul din cele mai importante in gama BMW. Noul BMW Seria 5 Touring are garda semnificativ mai joasa la sol si este mai suplu decat modelul de lux Seria 5 GT, pastrand totusi acea sportivitate mult apreciata si cautata de cumparatorii de BMW.

Multe voci erau ingrijorate de conflictul posibil dintre noul break si recent lansatul BMW Seria 5 GT, dar BMW a explicat foarte clar ca cele doua modele vor atrage categorii diferite de clienti, iar modelul break este asteptat sa inregistreze vanzari majore in special in Europa.

Gama de motorizari va fi similara celei oferite la limuzine, si anume o gama larga de motoare pe benzina si motorina.

[Sursa: Motor Authority]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account