Zvon: o varianta innoita a BMW M1 va debuta la Salonul auto din Dubai

De cativa ani tot apar zvonuri despre un nou BMW M1 si chiar recent acestea au devenit tot mai frecvente, dar la noi n-a ajuns nicio informatie oficiala, asa ca va sfatuim sa tratati aceste stiri cu scepticism.

Worldcarfans a relatat ieri ca BMW M1 este asteptat sa-si faca o noua aparitie la Salonul auto international din Dubai, si ca modelul expus ar fi o varianta imbunatatita a lui M1 Hommage dezvaluit in 2008.

Ar putea avea legatura cu modelul M1 in haine de camuflaj despre care am scris acum cateva saptamani? Nu stim sigur, dar sursele Worldcarfans spun ca M1 este o masina cu motor amplasat median, si luneta cu fante, dar cu o caroserie mai mare atat in lungime cat si in latime si inaltime.

bmw_m1homage

Iata un citat WCF:

“BMW M1 a fost o masina super sportiva, care nu a facut compromisuri si care a respirat pasiune”, a declarat Phil Horton de la BMW Middle East. “Predecesorul sau, modelul BMW Turbo creat de Paul Bracq a demonstrat solutii tehnice inovative care s-au imbinat cu design emotional”.

Inca nu suntem convinsi de aceste vesti, dar toata lumea pare sa astepte un anunt oficial saptamana aceasta. Daca aflam ceva, veti fi primii care vor afla.

[Sursa: WCF]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account