Poze spion : BMW X3 2011 isi continua testele

BMW X3 spion

Ne apropiam incet de lansarea celei de-a doua generatii de BMW X3, si se pare ca BMW isi intensifica testarea in toata lumea. In ultima luna mai multe prototipuri ale lui X3 2011 au fost vazute in SUA langa uzina de la Spartanburg, dar cateva au fost vazute si in Munchen.

Cu riscul de a ne repeta, haideti sa recapitulam cateva lucruri pe care le stim despre viitorul SUV.

BMW X3 2011 este construit sub numele de F25 si foloseste platforma viitoarei Serii 3. Dupa cum am mai mentionat si alta data si am primit si confirmarea unor surse din interiorul BMW, modelul F25 va creste in dimensiuni si se va apropia de primul model BMW X5.

Infatisarea modelului actual va fi inlocuita cu una mai apropiata de X1 si cu alte elemente ce vor fi preluate de la alte modele BMW.

Acoperisul inclinat ne indica faptul ca se mizeaza pe o prezenta mai dinamica si pe un caracter mai sportiv decat la prima generatie X3.

La interior vom gasi imbunatatiri drastice comparate cu E83 X3, materiale de o calitate mai buna si o calitate a fabricatiei la acelasi nivel cu cel al noului cinciar.

Modelul de varf va fi xDrive35i si va avea sub capota motorul de 3 litri turbo. Clientii din Europa vor beneficia si de o versiune xDrive40d.

Prezentarea noului X3 va fi facuta la Salonul Auto de la Paris de anul acesta.

[Sursa: SecretNewCars]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account