Prototipul viitorului Z4 cu volan pe dreapta a fost surprins pe autobahn

Dezvoltarea viitorului BMW Z4 continuă cu pași rapizi, după cum arată cele mai noi poze spion.

Urmașul lui BMW Z4 începe să prindă și mai mult contur, judecând după cele mai recente poze spion surprinse cu un prototip al presupusului Z5 care rula pe autobahn, în Germania.
Camuflajul este în continuare abundent, însă se întrezăresc mai multe detalii decât până acum. De exemplu, forma stopurilor pare că este definitivată, forma portbagajului este mai profilată (incluzând o margine cu rol de eleron), gurile eșapamentului par a fi de serie, iar aripile față au camuflajul aparent dezlipit, lăsând de înțeles că și Z5 va avea fante aerodinamice așa cum au modelele BMW din noua generație (Seria 7, Seria 5, X5 și X6 etc.)
Inedit este și faptul că acesta este primul prototip Z5 cu volan pe partea dreaptă.
Conform bmwblog.com, noul roadster va prelua elemente din platforma tehnică a actualului Seria 3. Se vorbește chiar și de folosirea unor părți importante din suspensiile regăsite la M3 și M4. Cert este că urmașul lui Z4, produs sub codul G29, va împărți platforma și cu viitoarea Toyota Supra. Producția celor două modele ar putea să aibe loc împreună, la uzina Magna Steyr din Austria.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account