Poze spion: BMW X3 2011 se apropie de lansare

X3-F25-Autobild-CGI

Au mai ramas doar cateva luni pana cand va fi prezentata oficial, si in acest timp a doua generatie BMW X3 isi continua faza de evaluare finala. Prototipul de teste reperat recent in Germania arata mai mult din caroserie si liniile de design, comparativ cu ce am mai vazut pana acum.

BMW X3 2011 e construit pe platforma viitoarei generatii Seria 3 si masoara 4,62 m, cu aproape 5 cm mai mult decat modelul actual, si are linii de design mai rotunjite si o infatisare mai supla. X3 2011 se va pozitiona putin mai sus, atat ca marime cat si ca stil, spre dimensiunile primei generatii BMW X5.

Linia “rasturnata” a geamurilor, element care a debutat prima oara pe X3, va fi din nou evidenta si va reprezenta un element de design ce va fi asociat cu modelul in sine.

x3a1

Desi e putin inaltat fata de X1, noul X3 pare sa fi mostenit cateva din trasaturile modelului compact entry-level, mai ales in ce priveste partea frontala.

Grila rinichi e pozitionata mai jos decat la modelul curent, iar sub ele se afla o alta priza de aer, cum intalnim la X5.

La interior ne asteptam sa gasim un design similar noului model X1, o abordare mult mai luxoasa ce va raspunde cu siguranta nemultumirilor reclamate de detinatorii modelelor actuale X3. Pe langa materiale de inalta calitate, noul X3 2011 va oferi o serie de optiuni intalnite la modelele varf de gama: sistem Night Vision, afisaj instrumente de bord la nivelul parbrizului, faruri adaptive sau scaune ventilate.

Daca prima generatie X3 era asamblata in Austria de catre Magna Steyr, noul model F25 se va alatura familiei X la uzina din Spartanburg, in Carolina de Sud, SUA .

[Source: Car Magazine ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account