Poze spion cu BMW Seria 3 2012 reperat in timpul unei sesiuni foto

Au aparut pe internet imagini cu noul BMW Seria 3 2012, prin intermediul unui cititor al forumului F30post, care a reperat masina in timpul unei sesiuni foto in Spania.

Asa cum ne asteptam, noul Seria 3 F30 urmeaza liniile de design ale fratelui sau mai mare, Seria 5 F10. BMW Seria 3 F30 ar putea fi considerat un Seria 5 mai mic, dar cu linii unice, care il fac sa se distinga in familia de modele BMW.

Masina e echipata si cu inele corona cu tratament cu LED-uri, care sunt diferite de generatia actuala E90 datorita noului design si aspectului „patratos”.

Pentru prima oara la un Seria 3, F30 va fi dotat cu semnalizatoare cu LED-uri amplasate in oglinzile laterale, un element de design creat in urma reglementarilor europene recente in ce priveste siguranta masinilor.

Pe partea laterala noul BMW Seria 3 2012 are o linie dubla ce incepe de deasupra arcului rotii fata si se prelungeste spre partea spate. In ciuda reglementarilor complicate legate de siguranta pietonilor, BMW a reusit sa pastreze nasul masinii la un nivel mai jos, ceea ce confera o imagine mai dinamica, similara oarecum modelului BMW Seria 5 sedan.

In partea spate, BMW Seria 3 2012 are un design masculin, cu un eleron mic pe capota portbagajului si stopuri in forma de L.

In zilele urmatoare ne asteptam sa vedem si primele fotografii oficiale.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account