BMW Seria 3 Touring – Atentie, facelifturi pe Nurburgring!

BMW Seria 3 Touring

BMW se pregătește intens. După ce zilele trecute am văzut poze spion cu noile BMW Seria 3 Sedan, BMW M2 și BMW Seria 7, a venit rândul și Seriei 3 Touring. Mașina a fost spionată pe Nurburgring. Aparent, în ultima săptămână, circuitul Nurburgring a fost un fel de „hot spot” BMW. Multe facelift-uri și concepte se luptă să treacă de toate testele pentru a vedea lumina fabricilor și producției de serie. Se anunță înghesuială mare în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt!

Ambele versiuni ale modelului BMW Seria 3 – Sedan și Touring – vor suferi mici schimbări începând din vara acestui an. În cazul versiunii Touring, din punct de vedere al design-ului, retouch-ul va fi minor, constând în faruri și stopuri cu tehnologie full LED plus câteva modificări estetice pentru bara din față și cea din spate. Nici la interior nu sunt schimbări majore; materialele și ornamentele de bord vor fi reactualizate și va fi instalat noul sistem iDrive Touch Controller.

BMW Seria 3 Tourer facelift va primi suspensii noi, ce vor oferi o ținută de drum dinamică, fără a compromite confortul. Însă cea mai mare schimbare vine sub capotă, unde, pe lângă gama normală de propulsoare, vor fi implementate noi motoare de tip hibrid. Versiunile BMW Seria 3 Tourer facelift 330e sau 328e vor fi echipate cu un motor de doi litri supraalimentat, plus o baterie litiu-ion amplasată sub portbagaj. Puterea maximă combinată va fi de 245 CP și 400 Nm, consumul mediu declarat este unul de doar doi litri la suta de kilometri, iar autonomia în modul electric de 35 km. Cutia de viteze va fi una Steptronic cu opt rapoarte.

Noul BMW Seria 3 Tourer facelift va fi prezentat cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie, odată cu versiunea Sedan a aceluiași model.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account