(VIDEO) BMW M5 Hybrid surprins în teste cu sunet

BMW M5 Hybrid sună a blasfemie, dar nu sunetul face o mașină și nici leșinul o vedetă.

Știați că unele vedete sună paparazzi înainte de a ieși în oraș, apoi se lasă „surprinși” în diferite ipostaze „naturale” pentru că asta le aduce PR gratuit? Da, este o practică. Scurgerea de informații cu acordul producătorului este și ea o practică de marketing destul veche. Managerul lui Frank Sinatra angaja femei care mimau leșinul la concertele lui pentru a-i accentua imaginea de „ucigaș de fuste” .Tare mă îndoiesc și de țipătoarele din primul rând de la concertele lui Elvis ori ale Beatlesilor. Dacă poți angaja femei cu batic care plâng forțat la o înmormântare, cu siguranță există și extrema cealaltă.

Mimează și ei scurgerea de informații?

Viitorul BMW M5 Hybrid a ieșit la o plimbare prin pitoreasca bavarie și, ce să vezi, cineva l-a suprins  la fiecare colțișor de stradă, la fiecare curbă delicată. Ori erau 100 de cameramani așezați strategic pe traseul „necunoscut” al mașinii, cu balansul pe alb sincronizat perfect între ei, ori cineva le-a spus din timp traseul. Tind să cred că scurgerea de informații a fost bine pusă la punct, mai ales că s-a pus accent și pe sunet. Pentru cei cu ureche fină, sunetul modelului deghizat se schimbă în diferitele cadre, iar la un moment dat auzim evacuarea și în modul Sport, semn că pilotul a vrut să epateze puțin față de cameramani și să stârnească discuții despre ce se ascunde sub capotă.

BMW M5 Hybrid cântă frumos, dar nu-mi vine să leșin

Știm că viitorul BMW M5 va fi unul hibrid, dar nu știm încă dacă va avea un V8 sub capotă ori dacă se va opta pentru un șase în linie. Având în vedere că șasele în linie nu este străin de M5 și că tendința de downsizeing s-a accentuat, alegerea unuia ar fi o supriză, însă nu atât de mare. Dacă ascultați motorul la minutul 1:36, el sună asemănător cu cel din BMW M4, dar evacuările pot fi înșelătoare, mai ales în era sunetului fals. Pe de altă parte, colegii de la BMWBlog.com au discutat cu fostul șef de la divizia M, Markus Flasch, iar acesta a confirmat că V8-ul va rămâne și pe generația viitoare. Dar mai bine trageți voi cu urechea pentru a vă lămuri singuri.

Și dacă vreți să vedeți cum sună ultimul BMW M5 neelectrificat, iată testul nostru cu actualul BMW M5 aici:

Sursa  – CarSpyMedia

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account