Gerovital
Gerovital
Gerovital

Poze spion recente: BMW Seria 5 2011 Touring

Viitoarea generatie BMW Seria 5 Touring se pregateste pentru prezentarea oficiala, ce va avea loc la inceputul anului 2010. Avand lansarea planificata pentru Salonul auto de la Paris din toamna 2010, pe strazile din Germania inca mai pot fi reperate prototipuri usor camuflate ale Seria 5 Touring, aflate in timpul sesiunilor de teste.

Fotografii de la Auto Motor und Sport, aflati in cautare de poze spion, au reperat un nou vehicul experimental cu partea frontala descoperita in intregime. Daca partea frontala a noului break nu mai este un mister pentru noi, partea din spate inca mai este acoperita cu benzi de camuflaj care ascund detaliile de design.

Ca si la generatia anterioara, stopurile break-ului sunt diferite de cele intalnite la sedan, liniile de lumina transversale fiind un pic mai evidentiate in acest caz.

bmw-5-series-f111

Noul BMW Seria 5 Touring, avand nume de cod F11, are un ampatament mai mare si un ecartament mai larg decat generatia actuala Seria 5 E60, oferind astfel un spatiu mai generos la interior si in portbagaj. Noul F11 Seria 5 Touring a crescut in dimensiuni, iar partea din spate a capotei prezinta un look asemanator unui coupe.

Noul BMW Seria 5 Touring are garda semnificativ mai joasa la sol si este mai suplu decat modelul de lux Seria 5 GT, pastrand totusi acea sportivitate mult apreciata si cautata de cumparatorii de BMW. Noul Seria 5 Touring va continua sa joace un rol important in Europa.

Din punct de vedere al designului, BMW Seria 5 2011 F11 este unul din cele mai echilibrate si elegante modele BMW break construite vreodata si ramane unul din cele mai importante in gama BMW.

Nu a fost lansata nicio informatie legata de propulsoarele ce vor echipa modelul break, dar ne asteptam sa vedem motoare asemanatoare celor care echipeaza Seria 5 sedan recent dezvaluit, inclusiv in ce priveste versiunile diesel.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account