BMWBLOG ureaza tuturor cititorilor un Craciun Fericit

Craciun_2009_ro

Dupa cum am spus si pe versiunea engleza a site-ului nostru, 2009 a fost un an exceptional pentru noi. Pentru prima data in Romania, o publicatie online in jurul brand-ului BMW a fost lansata. Folosind un model asemanator cu BMWBLOG.com, dar adaptat usor catre piata din Romania, BMWBLOG.ro a devenit unul dintre punctele importante de furnizare de stiri BMW.

Cu o echipa noua si experienta acumulata in anii precedenti, BMWBLOG Romania a avut o crestere spectaculoasa si a depasit toate asteptarile noastre. Desigur, exista potential si mai mare, si intentia noastra este sa exploatam aceste oportunitati si mai mult in 2010.

Dar articolul acesta nu este despre noi, ci mai degraba despre comunitatea in jurul site-ului, care incet incepe sa devina tot mai numeroasa si implicata in proiect, si pentru asta, trebuie sa va multumim.

Telul nostru principal in 2010 este sa crestem comunitatea BMWBLOG Romania si si voi, cititorii nostri, sunteti punctul central in jurul caruia BMWBLOG.ro va gravita.

Al doilea scop este acelasi ca si intotdeauna: sa va oferim cele mai complete si diverse stiri din lumea BMW. Vrem sa credem ca am realizat acest lucru si in 2009, si in caz ca nu am reusit sa satisfacem pe toata lumea, in 2010, vom intensifica eforturile noastre.

Cu acestea fiind spuse, echipa BMWBLOG Romania va ureaza Sarbatori Fericite si tot ce va doriti. Usa noastra este deschisa intotdeauna si daca aveti intrebari, sugestii, propuneri sau daca pur si simplu doriti doar sa ne salutati, vom fi aici pentru voi.

Cu respect,

BMWBLOG Romania

Alex, Gabriela, Horatiu si Costin.

[Fotografie: Andrei Arvavarii ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account