Gerovital
Gerovital
Gerovital

Primul video spion cu BMW Seria 3 sedan 2012

Iata primul video spion cu BMW Seria 3 F30 2012, care infatiseaza masina intrand in faza finala de evaluare, in care se renunta treptat la camuflaj. Alaturi de videoclipul spion, iata si cateva fotografii care dezvaluie unele elemente de design.

Seria 3 sedan F30 reprezinta o evolutie fata de caroseria actuala E90, din punct de vedere al designului, dar preia si multe linii si elemente de design de la Seria 5 F10. Asa cum am mai spus, noul treiar poate fi descris ca un Seria 5 de proportii reduse, dar si cu linii unice, care il fac deosebit.

Ca si BMW Seria 1 F20, Seria 3 F30 a primit indicatoare de semnalizare plasate in oglinzile laterale. Inelele de tip corona difera fata de actuala generatie E90, fiind mai patratoase.

Partea laterala beneficiaza de o linie dubla care incepe deasupra arcelor fata si se extinde pana in partea spate. In ciuda reglementarilor complicate legate de protectia pietonilor, BMW a reusit sa mentina ‘nasul’ masinii mai aproape de sol, conferind vehiculului o infatisare mai dinamica.

Forma de L a stopurilor se va pastra la noul treiar. . Datorita designului care reprezinta o evolutie, noul BMW Seria 3 2012 va atrage si mai multe categorii de clienti si va influenta pozitiv vanzarile.

Pe baza sunetului motorului din acest video spion, suntem de parere ca vehiculul prototip este propulsat de un motor cu sase cilindri. La noile modele Seria 3 ne asteptam ca modelul varf de gama sa se numeasca tot 335i, dar de data aceasta sa fie propulsat de motorul N55 de pe noul 640i, care produce 320 CP.

Sub capota noul BMW Seria 3 va fi echipat cu agregate cu patru si sase cilindri. Ambele tipuri de motoare vor utiliza tehnologia twin-scroll turbo, iar modelul de varf cu sase cilindri va livra in jur de 350 CP. Cu exceptia motoarelor entry-level, toate modelele vor fi echipate cu transmisia ZF automata cu opt rapoarte, care nu ofera doar performante sporite, ci si un consum de carburant mai bun.

BMW va lansa noul Seria 3 F30 in mod oficial spre sfarsitul acestei veri.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account