Noi randari: BMW Seria 3 Gran Turismo

In revista britanica AutoExpress au fost publicate noi randari cu BMW Seria 3 Gran Turismo. Desi revista este cunoscuta pentru exagerarea infatisarii unora din vehiculele viitoare, de aceasta data ei au reusit sa infatiseze cateva din detaliile viitorului BMW Seria 3 GT. Singurul lucru pe care l-au gresit de aceasta data a fost numele: ei se refera la 3 GT ca fiind BMW Seria 4.

Potrivit surselor noastre, proportiile sunt asemanatoare masinii de serie. Fara a avea ca reper fotografii clare spion, artistilor care au realizat randarile le-a fost greu sa surprinda detaliile fine. Stim deja faptul ca la partea frontala farurile cu LED-uri se apropie de produsul final, o combinatie intre cele de pe Seria 3 si Seria 5.

Din punct de vedere al designului, ne asteptam ca BMW Seria 3 Gran Turismo sa preia cateva trasaturi de design de la fratele mai mare 5GT, tinuta la rulare mai inalta si spatele de hatch. Treiarul GT va semana cu cinciarul GT ca design si capabilitati, dar va avea linii mai atractive si mai elegante. Masina are o linie laterala mai inalta care infasoara complet masina, si permite plafonului sa fie mai jos si mai suplu.

Ideea de baza a unui vehicul GT este prezenta in continuare, aceea de a calatori cu stil si in conditii de lux, dar fara a sacrifica performanta. Numele de cod intern pentru BMW Seria 3 GT este “Progressive Activity Coupe”, datorita liniei plafonului spre partea din spate, parte spate care este o combinatie intre un Touring si un Shooting Brake.

BMW vede modelul Seria 3 Gran Turismo ca “alternativa la alternative, o masina cu stil si cu capacitati dinamice, pe potriva infatisarii sale”.

BMW Seria 3 GT va umple o nisa, un spatiu intre BMW Seria 3 Touring si Seria 5 GT, si la fel ca si fratele sau mai mare, va fi un vehicul premium cu elemente de design luxos, ca cel de pe Seria 5.

BMW Seria 3 Gran Turismo va debuta oficial in 2012.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account