Să fie oare acesta noul BMW X5? Rușii spun că da.

Site-ul autoreview.ru a dezvăluit două poze care aparent ne arată noua generație BMW X5. Deși nu putem avea confirmarea că aceste poze sunt 100% oficiale, ele par să respecte toate detaliile de design care au putut fi până acum întrezărite prin camuflajul prototipurilor X5 (atât în pozele spion, cât și în cele publicate de BMW).

Poza oficială cu noul X5 confirmă designul grilei frontale, decupajele din spoilerul față și nervurile capotei:

În poza spion publicată de autoblog.com regăsim jantele și designul pragurilor laterale:

Dacă pozele acestea sunt randări digitale. Atunci trebuie lăudate pentru atenția la detalii. Iar dacă se dovedesc într-un final că provin din galeria foto oficială, atunci înseamnă că lansarea generației X5 cu nume de cod G05 urmează să aibă loc în curând. De altfel, judecând după stadiul avansat de dezvoltare al prototipurilor X5 surprinse până acum în teste publice, era deja evident faptul că BMW s-a grăbit cât a putut pentru a lansa noul Sports Activity Vehicle oarecum în sincron cu apariția noii generații a rivalului Mercedes-Benz GLE. Zvonurile de până acum spuneau că ambele mașini vor fi prezentate spre finalul verii.

Revenind la cele două poze publicate de autoreview.ru, putem vedea că avem de a face cu o interpretare a ideilor stilistice care descriu noul BMW X3. Repere despre exterior, dar și despre interior, avem în pozele spion pe care le-a publicat carscoops.com.

Totodată, BMW ne-a oferit un preambul pentru sistemul de operare 7.0.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account