Noul BMW X5 (G05) spionat la Spartanburg și Nurburgring

Noul BMW X5 (G05) vine în producția de serie cu doi ani mai devreme, înlocuind un X5 F15 care nici măcar n-a apucat să treacă printr-un facelift.

Asta demonstrează importanța X5-ului pentru constructorul bavarez, care trage tare să aducă pe piață în 2018 un SAV care să eclipseze concurența din segment și să pregătească piața pentru SUV-ul suprem, X7.

Pozele făcute de fotograful Palbay și apărute pe Autoblog surpind în afara fabricii din Spartanburg un X5 G05 într-o echipare superioară și cel mai probabil cu o motorizare de la vârful gamei, benzină. Judecând după culoarea vizibilă sub camuflaj (albastru) și jantele mari, precum și spoilerul față, cu siguranță sub capota mașinii este un V8. Dacă luăm în calcul și noile denumiri ale modelelor bavareze, cel mai probabil X5-ul din imagini este un M Performance – X5 M50i xDrive.

Din punct de vedere tehnic, X5 (G05) va fi bazat pe platforma modulară CLAR a grupului bavarez, iar acest lucru va aduce o cură de slabire importantă. Numărul kilogramelor îl vom afla în momentul lansării.

Recent, atât X5-ul cât și X5 M-ul au fost suprinse testând intens pe circuitul de la Nurburgring. Asta demonstrează că dincolo de marea infuzie tehnologică (venită de la Seria 7 și Seria 5), BMW vrea să puncteze decisiv la capitolul manevrabilitate și feel sportiv. Lucru demonstrat și de vizibilitatea punții spate directoare într-una din pozele spion.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account