Video: BMW Seria 3 F30 reperat in Sierra Nevada

A aparut pe Youtube un nou videoclip spion cu noul BMW Seria 3 2012. Videoclipul contine imagini atat cu exteriorul cat si cu interiorul noului BMW Seria 3 F30. Potrivit fotografilor de poze spion, prototipul in cauza este unul dotat cu motor diesel, cu sistem Start/Stop, si limitat la o viteza maxima de 210 km/h, in scop de testare.

Ca si BMW, si cei de la Mercedes-Benz, Aston Martin, Citroën sau SsangYong isi testau cele mai noi modele in Sierra Nevada exact in aceeasi zi. Videoclipul contine imagini si cu o versiune de teste Aston Martin DBS si doua modele necamuflate Citroëns DS5.

Noul BMW Seria 3 2013 va avea doua sau trei game, ca si noul Seria 1, una din ele, cea Sport, vizand clienti in cautare de mai multa sportivitate la o masina.

Asa cum era de asteptat, noul Seria 3 F30 urmareste liniile de design ale fratelui sau mai mare, Seria 5 F10. BMW Seria 3 F30 ar putea fi considerat un Seria 5 la scara mai mica, dar totusi cu linii de design unice, ce il vor distinge de celelalte modele din gama BMW.

Masina beneficiaza si de lumini cu inele corona cu LED-uri, diferite de cele de pe generatia actuala E90 printr-un design nou si un aspect mai patratos.

Partea laterala beneficiaza de o linie dubla care incepe deasupra arcelor fata si se extinde pana in partea spate. In ciuda reglementarilor complicate legate de protectia pietonilor, BMW a reusit sa mentina ‘nasul’ masinii mai aproape de sol, conferind vehiculului o infatisare mai dinamica.

Forma de L a stopurilor se va pastra la noul treiar. Datorita designului care reprezinta o evolutie, noul BMW Seria 3 2012 va atrage si mai multe categorii de clienti si va influenta pozitiv vanzarile.

Seria 3 F30 a primit indicatoare de semnalizare plasate in oglinzile laterale.
La partea spate BMW Seria 3 2012 are un design masculin, cu un eleron discret pe capota si stopuri in forma de L.

In doar cateva saptamani BMW va dezvalui viitoarea generatie BMW Seria 3.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account