Noi poze spion au surprins viitorul BMW M4 Cabriolet aproape necamuflat

Având în vedere că noua generație a modelelor BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé vor debuta împreună în ultima săptămână a lunii septembrie, nu este de mirare că dezvoltarea versiunii cabriolet este la rândul său într-un stadiu apropiat de finalizare.

Confirmarea ne este oferită de pozele publicate de către Carscoops.com.

Noile poze spion au surprins viitorul BMW M4 Cabriolet, care renunță la acoperișul metalic, în favoarea unuia textil. Această decizie aduce avantaje în ceea ce privește greutatea acoperișului și îi oferă un look clasic. Nu același lucru se poate spune și desper design-ul grilei frontale, care este centrul atenției prin aspectul său nonconformist și dimensiunile impozante. Decupajele grilei sunt verticale, astfel că BMW a decis să dispună pe orizontală lamelele din interiorul lor. În pozele spion grila este complet dezvelită de camuflaj, astfel că o putem vedea în deplinătate. Această grilă va fi, desigur, regăsită la modelele BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé. De altfel, am putum vedea acest design nou al grilei în luna august, când BMW M GmbH a prezentat prototipurile noilor BMW M4 Coupé şi BMW M4 GT3 cu ocazia week-endului de MotoGP de la „BMW M Grand Prix of Styria”.

CLICK AICI pentru a vedea toate pozele cu noul BMW M4 Cabriolet publicate de Carscoops.com.

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale cabrioletului de performanță, este de așteptat să fie oferit ca și modelele M4 Coupé și M3 Sedan în două versiuni de putere, dezvoltate de propulsorul de 3 litri, cu 6 cilindri în linie și tehnologie M TwinPower Turbo. Mai exact, este vorba despre 480 CP pentru modelul de bază și 510 CP pentru versiunea Competition. BMW a anunțat că, pentru început, M4 Coupé și M3 Sedan vor avea tracțiune spate, dar și că ulterior va fi propusă alternativa cu sistem de tracțiune integrală M xDrive, care oferă la rândul său opțiunea rulării cu tracțiune exclusiv la puntea spate. Totodată, în cazul Coupé-ului și Sedan-ului este confirmat faptul că variantele de 480 CP vor putea fi comandate și cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Altfel, ele dispun de transmisia M Steptronic cu 8 trepte.

Poze oficiale cu noile BMW M4 Coupé şi BMW M4 GT3:

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account