Video spion: BMW Seria 1 2012 reperat la Nurburgring

Potrivit surselor noastre, in cateva saptamani va avea loc dezvaluirea oficiala a noului BMW Seria 1 Hatchback, dar intre timp inginerii BMW continua sa testeze mai multe prototipuri in Germania.

Recent au fost reperate doua prototipuri de teste pe circuitul de la Nurburgring, in timp ce efectuau cateva ture pe pista, inainte sa se retraga la centrul BMW de langa Ring.

Primul model Seria 1 care va fi lansat pe piata in 2012 este versiunea hatchback in trei si cinci usi, dupa care vor fi lansate si versiunile cabrio si coupe.

Viitoarea generatie BMW Seria 1 are nume de cod F20 si se va caracteriza printr-un ampatament usor mai mare si un ecartament mai lat decat la modelul actual. Masina va concura cu Audi A3, unul din liderii de piata pe segmentul masinilor din segmentul premium entry-level.

BMW Seria 1 F20 reprezinta ca design o usoara evolutie fata de modelul actual, dar va prelua elemente de design de la alte modele BMW noi. Capota prezinta acelasi design cu cute precum noile Seria 5,6 sau 7, in timp ce farurile seamana cu ale cinciarului nou sau chiar cu 5GT.

Designul volanului si al indicatoarelor de bord se aliniaza la limbajul actual de design al BMW, inclusiv noul ecran LCD care va avea o pozitie asemanatoare celui din noul BMW Seria 6 Concept. Masina va mosteni cateva elemente de design de la Seria 5, ceea ce va face ca interiorul destul de criticat al modelelor Seria 1 sa urce cateva trepte in ce priveste luxul.

Debutul oficial pentru public va avea loc in toamna la Salonul auto de la Frankfurt.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account