Interiorul viitorului Seria 5 surprins în poze spion

Seria 5

Interiorul viitorului Seria 5 a fost surprins în poze spion săptămâna trecută și, practic, cam toate secretele s-au evaporat. Sigur, rămâne problema designului interior, dar din randările făcute deja cu viitorul BMW Seria 5 și din pozele spion efectuate pe Nurburgring, ne putem face o idee și despre cum va designul exterior al viitorului Seria 5

Privind poza de mai jos, e destul de clar că interiorul viitorului Seria 5 va semăna destul de mult cu ce ne oferă în prezent noul BMW Seria 7. Pe scurt, viitorul Seria 5 o să aibă un nou design al volanului, mult mai atractiv și mai orientat spre „lux” – identic cu cel din Seria 7 -, iar comutatoarele sistemului de climatizare sunt și ele identice cu cele ale vârfului de gamă. Chiar și dimensiunea diplay-ului central pare similară, iar controlul prin gesturi, conectivitatea WiFi, posibilitatea de încărcare prin inducție a telefoanelor mobile sau sistemul de parcare prin cheie, precum și cheia cu display sunt toate elemente ce vor fi, cel mai probabil, preluate și de viitroul BMW Seria 5. Alături de aceste sisteme, nu este exclus ca și sistemul de sunet Bowers & Wilkins să-și facă apariția la bordul viitorului Seria 5, alături de sistemul de lumini ambientale sau de cel care permite alegerea unei serii de parfumuri pentru interior. Și nu excludem nici sistemul AppleCar Play care ar putea intra la bordul modelelor BMW începând cu anul 2017.

Seria 5

Totuși, un lucru mi-a atras atenția mai mult decât toate celelalte detalii la care ne așteptam oarecum. În partea inferioară a volanului, central, puteți observa un nou buton, unul pe care până acum nu l-am mai văzut la niciun model BMW. Încă nu știm exact ce face acel buton, ce funcții acționează sau ce sisteme controlează. Putem doar să presupunem că are legătură cu unul dintre sistemele „autonome” de condus. Până vor apărea lămurir suplimentare, noi mizăm pe ceva autonom, fie că e vorba de parcare, rulare pe autostradă sau ceva mai avansat de atât. Viitorul Seria 5 va fi prezentat oficial în vara lui 2016 și, chiar dacă din punct de vedere al designului nu vom avea partea de o revoluție, suntem aproape siguri că lucrurile cu adevărat importante se vor întâmpla sub caroserie, sub capotă și interior. Iar acest lucru este cu atât mai probabil cu cât BMW nu-și permite să dea chis cu viitorul Seria 5, într-cât acesta este cel mai vândut model din gamă, după BMW Seria 3. Viitorul Seria 5 va avea ca și acum, trei versiuni de caroserie: sedan, touring și Gran Tursimo.

Sursă: BMWBLOG.COM

Află și care sunt prețurile în România pentru noul BMW Seria 7:

bmw seria 7 g11 730d

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account