Nissan Leaf castiga titlul de Masina anului 2011 inaintea BMW Seria 5 si Audi A8

Nissan Leaf a castigat titlul de Masina anului 2011, intrecand Audi A8 si BMW Seria 5.

Premiul acordat demonstreaza inca o data importanta vehiculelor electrice si a mobilitatii, iar tendinta va continua si in anii urmatori. Masinile eficiente devin din ce in ce mai importante in cadrul gamei de produse a marilor constructori auto, si reprezinta un pariu care poate transforma multe companii.

La capitolul World Green Car, premiul a fost castigat de Chevrolet Volt, inaintea lui BMW 320d si Nissan Leaf. Premiul World Car Design a fost acordat modelului Aston Martin Rapide, surclasand Alfa Romeo Giulietta si Ferrari 458 Italia. Ferrari 458 Italia a fost ales castigatorul categoriei World Performance Car, surclasand modelele Mercedes-Benz SLS AMG si Porsche 911 Turbo.


Aflate la cea de-a opta editie, premiile anuale World Car au devenit unele din cele mai prestigioase si credibile programe de acest fel. Juriul este format din 66 jurnalisti selectati din presa internationala. In acordarea premiilor au fost luate in calcul atribute precum meritul general al masinii, valoarea, siguranta, grija pentru mediu, atractivitatea emotionala.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account