Fantoma surprinsa din nou

Baby Rolls Royce sau Fantoma, cum s-au decis cei de la BMW sa o denumeasca, a intrat in ultimele stagii de pregatire. Programat pentru lansare in aceasta toamna, Rolls Royce Ghost a fost surprins de catre fotografi din nou, de data aceasta necamuflat.

Ghost este construit pe platforma ultimului BMW Seria 7, fabrica de la Goodwood fiind responsabila de asamblarea masinii. Pentru a putea face fata cererii, Rolls Royce a angajat personal suplimentar si a extins programul de munca. Baby Rolls va avea o linie de productie dedicata, dar va avea cateva elemente comune si va imprumuta unele materiale de la Phantom si Drophead Coupe.

rr-ghost-1

In ceea ce priveste designul exterior, RR Ghost vine cu o linie foarte moderna, cu colturile rotunjite si lasa impresia unui vehicul mai mic si mai sportiv daca e sa il comparam cu predecesorii lui.


Caroseria ce are dimensiunile de 5.4 metri lungime, 2.11 metri latime si 1.55 metri inaltime, este asezata pe jante de aliaj cu 7 spite de 20 de inchi, cu anvelope de 285/40 pentru spate si 255/45 pentru fata. Motorul folosit pentru Rolls Royce Ghost este un V12 nou, cu o cilindree de 6.6 litri ce dezvolta mai mult de 500 de cai putere.

Modelele ce vor fi produse anul acesta au fost deja vandute, si primul client va putea sa-i ridice masina de la fabrica in luna septembrie a acestui an.

[Source: Fastestcar ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account