Până la urmă, Rolls-Royce Cullinan va arăta ca un SUV

Imaginile oficiale cu primul prototip Rolls-Royce Cullinan care poartă caroserie de pre-serie ne arată că cel dintâi SUV al mărcii britanice va avea un format tipic acestui segment de automobile.

Rolls-Royce a tot eschivat să ne ofere detalii despre cum va arăta primul său SUV și se rezumă în continuare la a spune că va fi “un automobil tot-teren cu caroserie înaltă”. Însă constructorul a publicat azi primele imagini oficiale cu prototipul care arată formatul caroseriei ce va fi adoptată de Cullinan. Din cele două poze se poate deduce profilul destul de tipic în rândul SUV-urilor. Ba chiar aș spune că aduce aminte de Range Rover. Cert este că se profilează o caroserie cu adevărat impozantă, care va oferi clienților posibilitatea să privească lumea de sus la propriu.
Rolls-Royce ne mai spune în noua comunicare că noile prototipuri ale proiectului Cullinan folosesc vor fi testate pe drumuri publice începând de mâine. Acestea vor testa suspensii noi, dezvoltate special pentru a lucre împreună cu sistemul de tracțiune integrală, precum și o noua arhitectură de aluminiu care va fi folosită de toate modelele Rolls-Royce viitoare, începând din 2018.

p90244157_highres_project-cullinan-tak
În preajma Crăciunului din acest an, noile prototipuri vor putea fi văzute la Cercul Arctic, unde le vor fi testate eficiența tracțiunii și durabilitatea la vreme extrem de rece. În 2017 se va testa rezistența căldurile copleșitoare din deșerturile Orientului Mijlociu.
Pentru a vedea o posibilă direcție de designa proiectului Rolls-Royce Cullinan, puteți citi și articolul nostru anterior despre randările cu acest model.

rolls-royce-cullinan-randare-1

CLICK AICI pentru testul video făcut de BMWBlog România cu modelul Rolls-Royce Wraith.

rolls-royce-wraith-9

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account