Imagini cu BMW Seria 4 Coupe Concept la Salonul auto de la Detroit 2013 (NAIAS)

Prin amabilitatea colegilor de la BMWBLOG.com prezenti la Detroit, va putem prezenta o serie de fotografii cu noul BMW Seria 4 Coupe Concept.

BMW a urmat exemplul celor de la Audi si a ‘mutat’ versiunea Coupe intr-o noua familie, separata de versiunea sedan. Din noua familie BMW Seria 4 vor mai face parte versiunea Cabrio, una Gran Coupe, M4 si eventual si un model M Performance Automobiles.

Noul BMW Seria 4 Coupe are garda la sol putin mai mica, este mai lat si mai lung decat generatia actuala BMW Seria 3 Coupe. Modelul beneficiaza de elementele tipice de exterior BMW, iar farurile cu LED-uri au accente hi-tech.

Din punct de vedere al designului, noul BMW Seria 4 are linii elegante si suprafete atletice, proportiile fiind cele ale unui model tipic BMW: ampatament marit, capota alungita, compartimentul pasagerilor impins in spate si console scurte.

Partea frontala are un design sportiv, farurile rotunjite se prelungesc pana la grila rinichi, care este inchisa din motive de aerodinamica si de consum. Partea spate iese in evidenta prin bara spate si stopurile in forma de L. Interiorul este dominat de sportivitate, stil si exclusivitate. Bordul este orientat catre sofer, materialele si trimurile sunt din gama BMW Individual, pielea, trimurile din lemn, impletiturile din piele si sigla “BMW Individual” brodata pe scaune si pe pragurile usilor desavarsesc imaginea exclusivista.

BMW va lansa pe piata modelul Seria 4 Coupe in vara acestui an.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account