50 de ani în 123 de minute

Produs de frații Tim și Nick Hahne, documentarul „Adrenalin – The BMW Touring Car Story prezintă 50 de ani de istorie BMW în campionatul de turisme și este disponibil acum pe DVD și Blu-Ray.

Pentru realizarea acestui documentar, cei doi frați, împreună cu întreaga echipă de filmare au călătorit un an întreg prin Europa, timp în care au înregistrat aproape 30 de interviuri cu piloții, dar și cu oamenii din managementul echipelor, atât din trecut, cât și din prezent. Datorită acestor interviuri, frații Hahne au reușit să producă un documentar excepțional, de 123 de minute, care oferăpovești extraorinare de pe linia boxelor, precum și o imagine fascinantă a vieții trăită la limită.

„Acesta este cel mai amplă documentare din istoria BMW în campionatul de turisme.”, declară Jens Marquardt, directorul BMW Motorsport. „Filmul m-a captivat chiar din primul minut, pentru că secvențele ilustrează într-un mod uluitor fascinanta istorie pe care BMW a avut-o de-a lungul timpului în lumea sporturilor cu motor. M-au atras în special filmările din anii ’60 și ’70, atunci când piloții dădeau dovadă de un curaj nebunesc, de multe ori parcurgând virajele în drift-uri ample. Mulți dintre acești piloți sunt eroi, iar succesul lor i-a transformat în legende.”, continuă Jens Marquardt.

Alessandro Zanardi

Documentarul ia startul în anii ’60, atunci când mașinile erau „preparate” după bunul plac al echipelor și piloților și piloții se răfuiau energic, de multe ori de-a latul pe circuite precum Nurburgring sau faimosul Spa-Francorchamps. Documentarul surprinde și înființarea departamentului Motorsport GmbH în anii ’70, precum și cursele din seria Procar, ce au în prim-plan modelul M1, care a fost folosit drept „mașină suport” pentru programul de Formula 1. Mergând mai departe prin timp, documentarul prezintă pe de-a-ntregul povestea de succes a modelului M3 care este și astăzi considerat cel mai titrat model care a luat startul în campionatul de tursime.

P90170177Filmul poate fi comandat online, iar prețul pentru DVD este de aproximativ 23,90 euro, în timp ce Blu-Ray-ul are un preț de aproximativ 25,90 euro. Prețurile pot fi diferite în funcție de taxele de transport. Mai mult, în curând va fi disponibil un program de tipul „video on demand”, astfel că documentarul va putea fi vizionat online, prin plata unei taxe. Comenzile și toate detaliile sunt disponibile pe site-ul www.adrenalin-film.de.

Trailer-ul filmului „Adrenalin – The BMW Touring Car Story” este disponibil mai jos.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account