Noul BMW Seria 7 plachează un Mercedes Sprinter de poliție

 

Noul BMW Seria 7 nu s-a lansat încă, dar a reușit să se facă remarcat chiar înainte de dezvelirea oficială. Nu știm dacă pilotul de teste era însărcinat și cu testul impactului, cert este că a luat la țintă mașina nepotrivită. Pe lângă faptul că era un Mercedes, mai era și un Mercedes de poliție.

Săracul pilot de teste era și el seara prin oraș, dădea o tură cu muzica la maximum prin Stuttgard și testa impactul la puicuțe al noului BMW Seria 7, când, deodată, un Mercedes Sprinter de poliție trece pe culoarea roșie și aterizează fix în fața BMW-ului nou nouț, proaspăt colantat împotriva paparazzilor de mașini. Bineînțeles, am putea acuza șoferul de Seria 7 că nu a fost atent la semnalele luminoase și acustice ale mașinii de poliție, dar știm foarte bine că noul BMW Seria 7 este foarte bine antifonat, iar sistemul audio Bang&Olufsen este unul foarte performant. Cum putea el să evite accidentul într-o mașină care te izolează atât de bine de mediul înconjurător și care mai are și o râcă personală atât cu Mercedesul cât și cu poliția.

Noul BMW Seria 7 (3)

Se pare că Mercedesul Sprinter se îndrepta către o spargere când a fost placat din lateral de noul BMW Seria 7, ceea ce ar da naștere unor suspiciuni că pilotul de teste ar fi avut și el un câine implicat în această luptă, pentru că, așa cum bine știm, toți șoferii de BMW Seria 7 sunt niște infractori.

Daunele suferite de ambele părți au fost majore și numără 150.000 de Euro. Pe lângă mașinile avariate, trei oameni au fost ușor răniți, șoferul noului BMW Seria 7 scăpând doar cu răni ușoare datorită mașinii foarte sigure care i-a salvat viața de brațul lung și abuziv al legii.

Acum, BMW se întreabă dacă nu cumva se cere un sistem care să avertizeze viitorii posesori ai noului BMW Seria 7 că sunt urmăriți ori ascultați de poliție, ori unul care să-i avertizeze că în aproprierea lor se află un Mercedes sau un Audi și că ar trebui să-și lege câinele.

Oricum, interesant efortul de a acoperi noul BMW Seria 7 cu o pătură, asemenea unor victime, în scopul de a nu se dezvălui publicului larg și curios cum arată noul BMW Seria 7 izbit de un Mercedes.

Sursa – focus.de

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account