BMW i8 Spyder va sosi în 2018

În cadrul unei conferințe, garantat plictisitoare, BMW și-a dezvăluit planul de afaceri. Ei fac mașini, dar și afaceri.

S-a vorbit, în termeni de contabili, despre inițiativa iNEXT, ceva care se va concentra pe dezvoltarea condusului autonom, conectivitate digitală, mobilitate electrică și construcție ușoară.

BMW-i-Vision-Future-Interaction-images-12-750x562

Imediat după bla-bla-urile contabilicești, cei de la BMW au venit și cu veștile cu adevărat interesante. Au confirmat un i8 Spyder în 2018, dar și un MINI plug-in hibrid și o versiunea cu autonomie prelungită a i3-ului. Ceea ce este absolut normal. Cu toții ne dorim o gamă i mai variată, din ce în ce mai eficientă și mai accesibilă.

BMW iNEXT

Dar asta nu înseamnă că au uitat de motoarele conveționale care echipează BMW-urile cu mai puține înclinații către tehnologiile viitorului. Ele vor continua să „dețină un rol important”, au spus contabilii BMW.  Se va lucra în paralel cu noile tehnologii pentru a le crește performanța și eficiența, dar și pentru a lărgi gama de modele M și M Performance. Vești bune, altfel spus, dar am fi preferat să ne comunice asta niște oameni pasionați de inginerie, nu de cifre.

Sursa – Wolrdcarfans/BMWBlog.com

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account