AC Schnitzer au descoperit leacul pentru sunetul de diesel

Modulul pentru sunet dezvoltat de AC Schnitzer toarnă benzină în rezervorul pentru diesel.

Nu știu dacă vă dați seama cât de miraculos este acest leac descoperit de AC Schnitzer. Este ca un fel corupție în folosul comunității, colesterol care-ți însănătoșește inima, cămătărie fără dobândă sau manea care-ți îmbogățește vocabularul. Totodată, ar putea fi un fel de orez din plastic care rezolvă problema foametei, păpușă gonflabilă care spală și gătește, păcănele care te fac om de afaceri, ziar de scandal care te ajută să înțelegi cum te fură statul, etc. Treaba asta cu sunetul redat prin boxe este foarte la modă acum. E o practică la fel de întâlnită precum a roșiilor coapte cu ajutorul coloranților sau a dezinfectanților care te infectează. Dar, spun ei, totul este pentru folosul nostru. Soluția Active Sound Design întâlnită la BMW are rolul de a spori sunetul motorului în cabină, nu de a transmite unul fals, pentru a fi mai atent la turațiile mașinii fără să te uiți în bord. Sanchi!

Untitled-5Cei de la Audi au mers chiar și mai departe de atât și au instalat difuzoare în sistemul de evacuare pentru a amplifica sunetul unor modele. Aceeași găselniță au descoperit și cei de la AC Schnitzer, care au dezvoltat un sistem prin telecomandă care alterează sunetul motoarelor diesel, astfel încât să pară că merg cu benzină ori că sub capotă se ascund mai mulți cilindri decât în fișa tehnică a mașinii. Are șapte setări diferite din care poți alege, pornind de la sunetul stock al mașinii și mergând până în zona V8-urilor sport. Dacă pare minciună ce vă povestim noi aici, vă invităm să urmăriți clipul de mai jos. Practic, asemenea minune nu am mai întâlnit de la transformarea apei în vin și a vinului în alcool îndulcit cu zahăr.

Sursa – BMWBlog

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account