AC Schnitzer BMW i8 – Tuning invizibil

Când ai un BMW i8 pe mână, ori îl lași stock ori faci cumva și te rezumi la detalii fine. Altfel îl cam strici.

E greu să găsești chestii care nu-ți plac la designul noului BMW i8. Are cam toate formele necesare pentru a te lăsa cu gura căscată și portofelul deschis, dar asta nu înseamnă că tunerii nu au găsit motiv pentru a mai scoate niște bani din componentele aftermarket. Și câtă vreme fibra de carbon nu crește în copaci, nu le e frică de proteste.

AC Schnitzer (7)

AC Schnitzer au tradiție când vine vorba de modificat BMW-uri de aceea ne așteptăm ca ei să dea un exemplu bun și pentru alții. Deși BMW i8 este destul de agresiv indiferent din ce unghi l-ai privi, AC Schnitzer au scos un pachet de elemente de caroserie menite, zic ei, să-l facă și mai agresiv decât este.

AC Schnitzer (9)

Acesta constă în spoiler din fibră de carbon, praguri din fibră de carbon și un eleron din fibră de carbon care-i oferă o mai bună forță de apăsare. Totodată mașina a fost coborâtă cu ajutorul unor suspensii sport, i8-ul de la AC Schnitzer fiind cu 25 mm mai jos pe puntea față și cu 20 mm pe puntea spate. Jantele de 21 inci marca AC1 vin să completeze kit-ul și sunt și cele mai funcționale din acest ansamblu, ele fiind cu 30% mai ușoare decât cele stock, dar și ceva mai late. Oferă astfel o manevrabilitate mai bună fără a dăuna foarte mult consumului.

AC Schnitzer (3)

Deși nu sunt mari ași ai interioarelor AC Schnitzer au anunțat că i8-ul lor va primi pedale din aluminiu și covorașe din velur, adică o mare brânză. Nouă ne place că nu s-au aruncat la modificări exagerate care să-i strice formele, dar așteptăm totodată mai mult curaj, neapărat combinat și cu talent, din partea unor tuneri care să-i ofere BMW-ului i8 un tuning cu mai multe boașe. Măcar două să fie, dar foarte mari.

Sursa – AC Schnitzer

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account