Videoclipuri cu noul BMW i8 Spyder Concept

BMW va prezenta la Salonul auto de la Beijing noul BMW i8 Spyder. Fratele geaman al lui i8 a debutat in weekendul trecut, iar analizele de pana acum au fost doar pozitive.

Conceptul i8 Spyder este o decapotabila cu doua locuri, cu aceeasi arhitectura ca si i8, dar cu un design mai atractiv. Principalele elemente de design care atrag atentia in cazul noului concept sunt usile care se deschid vertical, fara geamuri, precum si echipamentul on-board care include o tricicleta electrica depozitata sub portbagajul transparent. Designul de tip layering este prezent si la conceptul BMW i8 Spyder, atat la exterior cat si la interiorul masinii.

Masina are la baza arhitectura LifeDrive, care se bazeaza pe constructia modulara din materiale ultra-usoare si de mare calitate, care incorporeaza materiale high-tech. Modulul Life este realizat din CFRP (plastic ranforsat cu fibra de carbon), iar modulele Drive sunt realizate in principal din componente de aluminiu si impreuna asigura o greutate redusa a vehiculului.

Conceptul BMW i8 Spyder este un vehicul hibrid de tip plug-in, propulsat de un tren de rulare eDrive care combina un motor electric de mare performanta si un motor pe benzina. Bateria litiu-ion care furnizeaza putere motorului poate fi incarcata in mai putin de doua ore de la orice priza. Puterea combinata rezultata este de pana la 260 kW (354 CP): motorul electric dezvolta 96 kw (131 CP) iar motorul pe benzina cu trei cilindri turbo trimite 164 kW (223 CP) rotilor spate. Cuplul maxim este de 550 Nm.

BMW i8 Concept Spyder accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. Consumul mediu realizat este de doar 3 l la 100 km.

Haideti sa urmarim primele videoclipuri cu BMW i8 Spyder in timpul unei sesiuni foto in Miami, Florida.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account