MANHART MH5 800 Black Edition potolește pofta de putere cu 815 cai nărăvași

MANHART MH5 800 Black Edition

MANHART MH5 800 Black Edition este un exemplar creat special pentru a potoli pofta de putere a unui proprietar de BMW M5 Competition.

Supersedan-ul BMW M5 Competition este un etalon în segmentul său. Iar esențial pentru această reputație este propulsorul V8 de 4,4 litri cu tehnologie BMW M TwinPower Turbo. În specificații de fabrică, această bijuterie mecanică generează 625 CP și cuplu maxim de 750 Nm. Iar mulțumită sistemului de tracțiune integrală, toată această putere este transpusă eficient în forță motrică. Drept urmare, BMW M5 Competition gonește de la 0 la 100 km/h în 3,3 secunde. Și atinge viteza maximă de 305 km/h (cu pachet M Driver).

Un plus substanțial de putere pentru V8-ul bavarez

Exemplarul BMW M5 Competition care a fost transformat în proiectul MANHART MH5 800 Black Edition este modelul dinaintea facelift-ului din 2020. Dar tunerul MANHART nu doar că i-a șters ridurile, dar l-a făcut și mai performant.

Pachetul de modificări implementate motorului V8 au crescut resursele acestuia la 815 CP și 1.030 Nm și include modificări substanțiale la nivelul sistemului turbo. Totodată, a fost montată o evacuare MANHART din oțel inoxidabil. S-a adăugat și un set de downpipes (țevile de la ieșirea turbinelor), cu un convertor catalitic cu 200 de celule. Iar ieșirile duble ale eșapamentului au ornamente din carbon.

Tunerul german nu a menționat cât de mult au fost îmbunătățite performanțele, în urma creșterii putere pe care le descătușează V8-ul. Cert este că MANHART MH5 800 Black Edition surclasează chiar și nivelul de putere al proiectului MANHART MH5 GTR, care are 788 CP și este creat pe baza modelului BMW M5 CS.

CLICK AICI pentru a vedea toate detaliile și despre MANHART MH5 GTR.

MANHART MH5 800 Black Edition se distinge și prin body-kit-ul care amplifică prestanța sportivă

După cum indică și denumirea Black Edition, acest model M5 modificat de MANHART are caroseria vopsită integral într-o nuanță neagră. MANHART MH5 800 Black Edition are și diverse elemente de caroserie fabricate din fibră de carbon, care evidențiază caracterul sportiv. Se remarcă în primul rând capota cu două prize de aer proeminente. Spoilerele din față și din spate au extensii și există o inserție și la nivelul difuzorului posterior.

Look-ul misterior și tema cromatică întunecată sunt completate de jantele Hamann Anniversary EVO Black Line. Aceste jante din aliaj ușor au diametru de 21 de inch și design-ul lor se distinge datorită numeroaselor spițe subțiri.
Postura sportivă este datorată și kit-ului de arcuri H&R, care coboară garda la sol a sedanului bavarez.

Nu în cele din urmă, habitaclul este personalizat cu diverse inserții din fibră de carbon.

Sursa pozelor și informațiilor: manhart-performance.de

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account