Alpina D4 Biturbo – Bavarezul boem

Alpina D4 Biturbo

Cred că știm deja cu toții că materialele video de prezentare ale modelelor Alpina sunt absolut spectaculoase și de multe ori chiar mai bine realizate decât cele de la BMW. Pe asta și mizează Alpina, de fapt. Mașinile lor sunt construite special pentru connoisseurs, oameni cu gusturi și preferințe excepționale, care se bucură de sentimentul de exclusivitate și care au, de asemenea, o pasiune pentru tehnologie. Iar colaborarea cu BMW are ca rezultat produse deosebite, de o calitate mai premium decât premium.

Recent a apărut materialul de prezentare al modelului Alpina D4 Biturbo. În mod surprinzător, acesta este extrem de… liniștit pentru o mașina care are 350 CP sub capotă. Cadrul ales este foarte inspirat și te duce cu gândul la o vacanță însorită, într-un oraș cu arhitectură veche și străduțe strâmte, unde poți simți briza mării. Exact tipul de destinație de vacanță pe care ar alege-o un proprietar de Alpina D4 Biturbo – fără exces de opulență, dar în același timp exclusivist și cu un aer boem.

Experiența Alpina este unică, combinând cu succes toate atributele unui BMW într-o personalitate distinctă și un limbaj de design diferit, orientat pe detalii. Dotat cu un motor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, Alpina D4 Biturbo este capabilă să producă o putere de 350 CP, un cuplu motor maxim de 700 Nm și poate atinge 0-100 km/h în 4.6 secunde. În plus, datorită amortizoarelor și suspensiilor Alpina, modelul D4 Biturbo promite o manevrabilitate mai bună decât cea a unui BMW M4, dar, bineînțeles, nu aceeași sportivitate. Consumul mixt de carburant a fost anunțat la o valoare de 5.3 litri/100 km. În condițiile astea, să tot mergi în vacanțe, zic.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account