Adevărul despre parteneriatul dintre BMW și Vatican

Dintr-o lipsă patologică de știri despre BMW, am decis să testăm și noi rețeta titlurilor explozive care ascund niște informații banale. Nu ne-a ieșit.

În ultima vreme tot apar știri din astea cu adevăruri ascunse despre care noi nu știam nimic pentru că suntem niște proști ignoranți. Adevărurile astea sunt mereu deconspirate de niște știri explozive care ascund informații fâsâite, mai conspiraționiste decât cealaltă personalitate a lui Lorin Fortuna. Imposibil să nu cunoști cel puțin o teorie a conspirației care implică Vaticanul. Acolo sunt ascunse toate adevărurile din lume sau dăinuie satana îmbrăcată în sutană. Asta pentru că satana e o fetiță feministă cu un puternic complex al tatălui. De la scandaluri de pedofilie până la afaceri dubioase cu mafia italiană purtătoare de șorț (vezi cazul Propoganda Due), Vaticanul pare a fi troaca unde râturile de porci se întâlnesc pentru a pune lumea la cale, sub umbrela religiei universale iubitoare de oameni, mai mici sau foarte mici.

BMW Vatican (4)

Cei mai drăcoși catolici sunt iezuiții, de care conspiraționiștii leagă, cu logică sau fără, mai multe planuri oculte de a sataniza lumea. Vaticanul, spun unii, e un actor care se îmbracă în Mântuitor, dar care joacă rolul  condamnării definitive. Așa o fi, nu avem noi de unde să știm că nu i-am întrebat nici de ce poartă tichie din aia pe cap, nici de ce au modificat Crezul, nici de ce preferă să nu-și însoare preoții, lăsându-i pradă ispitelor dintre cele mai odioase. Cert este că acolo, în Vatican, se întâmplă lucruri ciudate.

BMW Vatican (3)

Unul dintre lucrurile astea ciudate este și Jubileul Milostivirii, care are loc între decembrie 2015 și noiembrie 2016. Despre el aflăm chiar de la BMW care au dorit să sprijine evenimentul cu ajutorul unor modele BMW i3 și unor maxiscutere electrice BMW C evolution. Desigur, ne uităm la BMW i3 și la maxiscutere și imediat gândul ne-o ia razna către mașina de înghețată pentru agățat copii, doar așa, pentru că pozează în niște jucării electrice mai mari. Adevărul o să vă dezamăgească însă.

BMW Vatican (2)

Din comunicatul de presă aflăm că ele vor fi folosite pentru transportul oaspeților, al delegațiilor diplomatice și al pelerinilor cu dezabilități ușoare. Ce câștigă BMW din asta? Unii și-ar pune această întrebare ca și cum ar fi întrebarea care contează. Probabil că nimic. Probabil își face un deserviciu asociindu-se cu o instituție religioasă care a trecut prin multe scandaluri. Dar nu asta e întrebarea care contează. Întrebarea ar trebui să fie următoarea: merită să ajuți și să fii bun doar atunci când ai și tu ceva de câștigat? Și uite cum v-am servit o știre cu momeală de scandal fără să vă dați seama. Se poartă foarte des în ultima vreme. Ne e rușine cu ele și sperăm să fie descurajate prin lipsa like-urilor și a traficului. Să ne trăznească Bunul Dumnezeu dacă mai facem așa ceva vreodată!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account