BMW va lansa in urmatorii cinci ani 20 modele

Planurile BMW de a cuceri segmentul premium includ lansarea a circa 20 modele pana in 2014, incluzand aici si noi versiuni de caroserii cum ar fi cabrio sau break. Se va gasi cu greu un segment in care BMW sa nu fie prezent, iar planurile ambitioase ale companiei sunt de admirat.

In toamna aceasta BMW va lansa pe piata Seria 5 break, aflat la a patra generatie. Urmeaza la scurt timp dupa noul BMW X3, aflat la a doua generatie. La inceputul anului 2011 si pe la mijlocul aceluiasi an, BMW va lansa pe piata si BMW Seria 6, versiunile cabrio si respectiv coupe.

2011 este si anul noului BMW Seria 1, prima versiune ce urmeaza a fi lansata fiind modelul hatchback in cinci usi. In 2012 BMW va lansa si noul Seria 1 Coupe. Nu s-a luat inca o decizie finala in ce priveste data lansarii, dar ne asteptam ca noul Seria 1 cabrio sa apara tot in 2012.

Mai mult, in toamna anului 2011, fanii BMW se vor putea bucura de M5 F10, cel mai avansat model M produs pana acum.

Cel mai important model si cel mai bine vandut al marcii, BMW Seria 3, va fi disponibil intr-o noua generatie pe la mijlocul anului 2012, mai intai in versiunile sedan si break.

La capitolul produse in totalitate noi, avem Conceptul cu patru usi BMW Gran Coupe, ce va debuta la inceputul lui 2012. Modelul Gran Coupe bazat pe Seria 6 va concura direct cu Mercedes CLS si Audi A7.

Viitoarea versiune M a Seria 6 urmeaza sa apara la mijlocul anului 2012.

2013 este anul dedicat mai multor versiuni BMW Seria 3 si modelului MegaCity Vehicle.

Mai intai vor aparea in 2013 doua versiuni interesante ale lui Seria 3: cabrio si GT. Se zvoneste ca va fi lansat si un roadster mic. Despre BMW Z2 am tot auzit zvonuri, dar modelul nu a primit inca unda verde.

In 2013, BMW va lansa un nou sub-brand care reprezinta investitia BMW in segmentul electric premium. Familia de produse MegaCity Vehicle va extinde oferta BMW si prin ea BMW intentioneaza sa atraga noi consumatori. Se zvoneste ca vehiculul electric entry-level va fi o versiune cu tractiune fata, denumita BMW City, in vreme ce cumparatorii premium vor beneficia de un supercar electric.

Mai sunt si alte surprize in plan, dar BMW le tine deocamdata secrete.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account