Adrenalin – O nouă difuzare pe 24 februarie

Filmul Adrenalin

„ADRENALIN – THE BMW TOURING CAR STORY”, un documentar unic despre istoria BMW în motorsport, se bucură de ineteres excepţional deja înainte de debut. Pentru proiecţia iniţială din 17 februarie, găzduită de sala de aproape 500 locuri din cadrul Grand Cinema & More, biletele au fost rezervate sau vândute în proporţie de peste 90%. Ca urmare a acestei performanţe, va fi organizată o a doua proiecţie pentru 24 februarie, ora 20:30. Încă o dată, aproape 500 de pasionaţi vor putea savura noul film despre eroii motorsportului BMW, în cadrul unei prezentări de excepţie.

Filmul Adrenalin

Biletele pot fi achiziţionate on-line de pe site-ul oficial al cinematografului Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City: www.grandentertainment.ro/en/grand-cinema-more/show/adrenalin

România este a treia ţară din lume unde se organizează proiecţii ale filmului pentru public, după Statele Unite ale Americii şi Germania. „Atunci când am fost invitaţi în România, nu ne-am gândit de două ori. Este o onoare pentru noi să prezentăm filmul nostru comunităţii de pasionaţi de motorsport de aici. Am fost surprinşi de entuziasmul cu care am fost primit de cei din Europa de Est. În plus, ne bucurăm să fim prezenţi într-un oraş interesant în care nu am mai fost până acum”, a declarat Tim Hahne, regizorul filmului, înainte de prezentare specială a filmului pentru presă, pe 12 februarie.

Filmul Adrenalin

Impresii despre „Adrenalin”
Prezentarea de presă de pe 12 februarie a adunat deja reacţii entuziasmante:
„O poveste de suflet care te cucereşte din primul şi până în ultimul minut.”
Alexandru Dobai, jurnalist motorsport.

„Este un film pe care nici un pasionat al sportului cu motor nu ar trebui să-l rateze. […]Pentru mine, Adrenalin a fost un carusel al emoţiilor.” Dragoş Băltăţeanu, Automarket.ro.

„Filmul te va atinge cu siguranţă la coarda sensibilă dacă eşti pasionat de motorsport pe patru roţi. Aş îndrăzni să spun că sunt şanse să-ţi stoarcă o lacrimă şi dacă nu ai urmărit niciodata cu sufletul la gură vreo cursă de maşini, ci doar competiţii moto. Cursele la limita, spiritul de aventură şi de competiţie, piloţii – nişte oameni frumoşi, nebuni, absolut fascinanţi – toate acestea te vor absorbi în povestea fascinantă a departamentului BMW M GmbH.” Marius Băcilă, Motobikes.

„Fără cuvinte, cu ochii în lacrimi şi inima <<la ture maxime>>.”
Sorin Ene, pilot şi instructor de drift.

„Locuitorii capitalei n-au niciun motiv să rateze întâlnirea cu primul documentar de racing sosit în cinematografe de la Senna încoace. Noi l-am văzut şi merită cu prisosinţă. Păcat că nu se vând bilete la muzeul BMW din Munchen la ieşirea din sala de cinema, ar fi avut succes!”  Horaţiu-Şerban Voicu şi Alexandru Şiclovan, pitstops.ro

„Nu o să enunţ ce înseamnă <<sub nicio formă>>, dar o să te invit să vezi filmul ăsta la cinema, pe 24 februarie. Împreună cu băieţii, desigur, pentru că e o seară dedicată celor care vor să simtă cum le creşte pulsul în vene, plină de maşini de legendă. Şi nu, nu contează dacă nu eşti fan BMW, filmul are de toate…” Adrian Mihălţianu, ProMotor.ro.

Filmul Adrenalin

Despre ADRENALIN – THE BMW TOURING CAR STORY
„ADRENALIN” oferă o incursiune unică în istoria uneia din cele mai emblematice mărci din motorsportul mondial. Este, în acelaşi timp, o poveste emoţională, foarte personală, animată de multă acţiune şi de personaje remarcabile, care au făcut istorie în competiţii de prestigiu din întreaga lume: „Ne împingeam pe circuit. Mirosul de pneuri încinse. Fumul şi urletul motoarelor. Ăsta era motorsportul adevărat”, Hans-Joachim Stuck, pilot.

Filmul este produs de fraţii Tim şi Nick Hahne (Germania), o echipă cu experienţă bogată în documentare de motorsport. Aceştia au petrecut întregul an 2014 călătorind prin Europa, perioadă în care au realizat aproximativ 30 de interviuri cu cei mai importanţi piloţi şi reprezentaţi BMW Motorsport din istoria mărcii. De asemenea, cei doi au scos la lumină materiale de arhivă, care anterior nu au fost date publicităţii.

„ADRENALIN – THE BMW TOURING CAR STORY” este cel mai complet documentar despre povestea BMW în competiţiile de turisme. Include filmări originale şi interviuri cu Jochen Neerpasch, primul director al BMW Motorsport GmbH, şi Paul Rosche (Germania), cel care, ca director tehnic, a contribuit la multe dintre cele mai importante succese BMW în motorsport şi este considerat „părintele” multora din cele mai spectaculoase motoare BMW. Piloţi de legendă precum Johnny Cecotto (Venezuela), Roberto Ravaglia (Italia), Steve Soper (Marea Britanie), Hans-Joachim Stuck (Germania), Marc Surer (Elveţia), Joachim Winkelhock (Germania) şi Alex Zanardi (Italia) îşi spun poveştile în această călătorie prin timp.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account