[VIDEO] BMW prefigurează interiorul primului model electric NEUE KLASSE

NEUE KLASSE

Cu ocazia evenimentului CES (Consumer Electronics Show) care a avut loc în Las Vegas în 5-8 ianuarie, BMW a prezentat conceptul i Vision Dee care prefigurează generația de modele electrice NEUE KLASSE, a cărei lansare va avea loc în 2025.

Una dintre principalele noutăți prezentate de BMW i Vision Dee este head-display-ul extins pe toată baza parbrizului. Cu ocazia CES, BMW a confirmat că modelele NEUE KLASSE care vor debuta începând din 2025 vor fi echipate în serie cu acest nou sistem de afișare a informațiilor pe parbriz.

(Foto: imagini cu bordul și sistemul head-up display ale conceptului BMW i Vision Dee)

Însă, separat de comunicatul de presă publicat despre i Vision Dee, BMW a publicat și o poză cu o planșă de bord ce pare diferită de cea a conceptului dezvăluit Las Vegas. Și această poză a fost însoțită de promisiunea că NEUE KLASSE vor avea noua generație de head-up display prefigurată la CES.

Totuși, lui BMW i Vision Dee este complet lipsit de ecrane. Iar această poză prezentată separat pare să ilustreze un bord diferit. Deoarece pe toată baza parbrizului este extins un ecran de înălțime redusă. Iar grafica sistemului head-up display este afișată pe parbriz doar în dreptul șoferului, nu pe toată lungimea parbrizului, ca în cazul lui BMW i Vision Dee. În schimb grafica și fonturile afișate pe ecranul de la baza parbrizului par să fie preluate de la BMW i Vision Dee.

În clipul video de mai jos puteți vedea noul head-up display prezentat de BMW i Vision Dee.

BMW nu oferă lămuriri despre noua poză. Ci lasă loc de presupuneri pentru a crea o anticipare și mai mare pentru NEUE KLASSE.

Dar, se pare că în toamna lui 2023 BMW va prezenta un nou concept care prefigurează primul model de serie din gama NEUE KLASSE. Zvonul încă neconfirmată oficial a fost aflat de site-ul BMWBlog.com.

Deci, putem bănui că această poză prezentată solitar cu ocazia CES este un teaser care arată o porțiune din interiorul primului model NEUE KLASSE. Sau cel puțin este vorba despre bordul conceptului care ar urma să fie dezvăluit în toamnă.

Cert este că NEUE KLASSE va aduce schimbări majore și în ceea ce privește configurația și afișajele planșei de bord.

Echipa BMWBlog.ro a fost invitată la o prezentare specială a conceptului BMW i Vision Dee, cu o lună înainte de dezvăluirea publică desfășurată în Las Vegas. În clipul video de mai jos puteți vedea impresiile noastre de la întâlnirea în persoană cu BMW i Vision Dee.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account