Mercedes Pullman așteptat la Salonul Auto de la Geneva

Mercedes Pullman

Se pare că un nou Mercedes Pullman va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an și vine să ducă mai departe tradiția modelelor Pullman, o istorie începută în 1964 cu lansarea modelului Mercedes-Benz 600 Pullman.

După ce la sfârșitul anului trecut a fost prezentat noul Mercedes-Maybach, cei de la Mercedes-Benz își continuă programul de lansare de noi modele și variante și pare că un nou model Pullman este pe cale să intre în producție. Dacă cei peste 150.000 de euro pentru Mercedes-Maybach ți se pare o sumă măricică, noul Pullman se zvonește că va avea un preț ce ar putea să depășească un milion de euro pentru versiunea blindată.

Mercedes Pullman

Conform zvonurilor publicate de Autoblog.com, șoferul noului Mercedes Pullman va fi „izolat” de pasagerii din spate. Aceștia din urmă, vor avea cabina lor izolată și vor sta pe banchete poziționate față-n față. Un alt zvon este acela că Mercedes nu va construi acest noul Mercedes Pullman „in-house”, ci că va plasa această sarcină în brațele celor de la Brabus. Oricum ar sta lucrurile, în mai puțin de o lună ne vom lămuri cum stau lucrurile și cu nou Mercedes Pullman.

Mercedes Pullman

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account