Rolls-Royce va construi un SUV rival pentru Bentley Bentayga

Rolls-Royce își extinde gama de modele cu un SUV luxos care te duce la vânătoare de mistreți în cel mai extravant mod posibil. Zvonul că Rolls-Royce va construi un SUV a fost confirmat de CEO-ul Torsten Mueller-Oetvoes și Președintele Peter Schwarzenbauer. Deși aceștia au fost destul de zgârciți în detalii, au recunoscut că Rolls Royce va construi un model cu totul nou, capabil să atace orice teren și extrem de luxos. Acesta va fi dezvoltat pe o platformă din aluminiu și va concura direct cu modelul Bentayga de la Bentley.

Despre acesta din urmă știm că se va vinde începând cu anul 2016 și că va împărți unele componente cu Audi Q7 și Porsche Cayenne. Sub capotă va avea atât un W12 de șase litri, dar și un V8 de patru litri cu care să atace dunele din lumea arabă, acolo unde cele două modele vor fi mai apreciate decât în restul lumii. Totodată, mai știm că este și foarte urât, așa cum reiese din poze și din imaginile video.

Se pare că cei doi producători sunt foarte atenți la piața pe care a câștigat-o Range Rover, deoarece nu vor scoate doar niște SUV-uri luxoase, ci unele cu adevărat talentate în teren accidentat, chiar dacă majoritate clienților nu vor ajunge niciodată cu ele acolo. Cu siguranță le vom vedea însă prin videoclipuri hip-hop, stock ori cu jante mai mari și mai cromate decât cele din fabrică.

Sursa: Rolls Royce/Automedia

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account