BMW a donat 100.000 de măști în Bavaria

Markus Söder, Prim-Ministru al landului Bavaria, a anunțat pe Twitter că BMW a donat 100.000 de măști pentru a susține lupta cu virusul COVID-19.

Constructorul german este în curs de oprire temporară a producției la uzinele sale, nu doar din Germania, ci și din SUA și Mexic, pentru a evita transmiterea virusului COVID-19. Măsurile de oprire a activității în uzinele sale vor fi menținute până în 19 aprilie, după cum a confirmat Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG.

Rezervele de echipamente de protecție pentru angajații din liniile de asamblare și producție ale rețelei BMW au permis decizia de a dona măștile de protecție către instituțiile din Bavaria.

Deși BMW nu a făcut un anunț oficial despre gestul său, acesta a fost confirmat de oficialii landului bavarez. Exemplu este comunicarea făcută pe Twitter de Hubert Aiwanger, ministru al economiei în landul Bavaria.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account