BMW iX3, primul SUV electric bavarez, va debuta foarte curând

BMW a anunțat pe toate canalele sale de social media lansarea foarte curând a modelului iX3. Aceasta va fi versiunea BMW X3 care va utiliza cea de a 5-a generație a propulsiei electrice BMW eDrive.

La începutul lunii iunie BMW anunța că va lansa noul BMW iX3 pe piaţă până la sfârşitul anului 2020 și a confirmat că producția acestui model va demara la finalul verii, la uzina joint-venture-ului BMW Brilliance Automotive (BBA) din China.

Însă se pare că BMW a decis să facă dezvăluirea oficială a lui iX3 în scurt timp, începând o campanie de teasere în social media, prin care ne prezintă imagini cu diverse elemente de design ale SUV-ului electric.

În imaginile publicate de BMW putem vedea detalii precum design-ul final al grilei frontale sau jantele Aerodynamic Wheels, care prin greutatea lor redusă și designul aerodinamic promit să contribuie la scăderea consumului de energie cu 2% în ciclul WLTP și să extindă autonomia cu 10 km.

În această primăvară au “scăpat” online poze cu BMW iX3 în varianta sa de producție, lipsit complet de camuflaj. Le puteți vedea și pe conturi de instagram, precum scott26.unofficial:

Datele preliminare oferite oficial despre BMW iX3 îl creditează cu o autonomie de peste 440 de kilometri în ciclul de testare WLTP. iX3 va avea un motor electric de 286 CP și o baterie litiu-ion de 74 kWh. De asemenea, constructorul bavarez a menționat că BMW iX3 va avea tracțiune la puntea spate, nu integrală.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account