BMW este cea mai dorita marca in China, surclasand Apple

Potrivit Automotive News, BMW se situeaza pe primul loc in randul primelor cele mai dorite 100 marci in China. Mercedes-Benz si Audi, cei mai apropiati concurenti BMW, se situeaza pe locurile 8 si respectiv 12.

Studiul a fost realizat de Clear Asia pe o baza formata din 2.500 consumatori din China. Studiul plaseaza BMW deasupra marcii Apple, una din cele mai mari companii din lume si cu clienti foarte loiali, si totodata si deasupra marcii Rolex.

„BMW are o personalitate de brand foarte puternica si foarte atractiva in China,” a declarat Oliver Cartwright, Managing Director al companiei Clear Asia, in cadrul unei declaratii de presa. „Marca BMW este perceputa ca fiind sexy si increzatoare, incitanta si sofisticata”.

Scott Davies, Directorul Clear Asia, spune ca Mercedes si Audi sunt „admirate, dar niciuna din ele nu are personalitatea emblematica a BMW – si a avea o personalitate foarte distincta reprezinta un factor cheie pentru ca un brand sa devina foarte dorit.”

Studiul din China face parte dintr-un studiu realizat de Clear la nivel global. In mod interesant, la nivel global BMW este pe pozitia 3, dupa Apple si Google, dar inaintea altor constructori auto.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account